Projectbegeleiding:

Heeft u als installatiebedrijf een mooi utiliteitsproject binnengehaald maar niet de tijd en mensen om het goed voor te bereiden en te begeleiden, geen probleem.

 Vader Elektrotechniek kan voor grote utiliteitsprojecten de gehele projectleiding en werkvoorbereiding uit handen nemen. Van A tot Z wordt alles voor uw project geregeld. Dit betreft maken van de tekeningen en schema’s tot aan het bijwonen van de werkbesprekingen. Het aanvragen en inkopen van de materialen en onderaannemers tot het beheren van de financiën zoals meer-/minderwerk en de termijnen.

Het grote voordeel is dat uw bedrijf niet meerdere personen in verschillende functies hoeft in te zetten voor het project. Door mijn jarenlange ervaring in de elektrotechniek kan ik fungeren als projectleider, werkvoorbereider, tekenaar, calculator en uitvoerder. U zult merken dat dit voor uw opdrachtgever ook erg prettig werkt. Korte lijnen en snel schakelen.

Ontwerp:

Het kan natuurlijk ook zijn dat uw bedrijf tijdelijk een tekenaar/engineer nodig heeft. Ook voor deze discipline wil Vader Elektrotechniek u graag ondersteunen. Graag sta ik u bij met het realiseren van een compleet tekeningenpakket met schema’s en alle informatie die benodigd is om een project in uitvoeren te nemen. De volgende disciplines kan ik voor u ontwerpen:

Licht en kracht

Beveiliging

Krachtinstallaties

Brandbeveiligingsinstallatie

Verdeelkasten

Ontruimingsinstallatie

Noodstroominstallaties

CO-LPG installaties

UPS en no-breaksystemen

Inbraakbeveiligingssystemen

Verlichtingssystemen

Toegangscontrole en registratie

Nood- en vluchtwegverlichting

Bliksembeveiliging en aarding

Gevel- en terreinverlichting
Communicatie

Overige installaties

Telecommunicatie

Lift- en transportinstallaties

Datacommunicatie

Gebouwbeheersystemen

Glasvezel

Audiovisuele installaties

Geluids- en oproepinstallaties


CAI-installaties


CCTV- installaties
Door mijn jarenlange ervaring in de elektrotechniek heb ik goede relaties opgebouwd met veel leveranciers en fabrikanten. Hierdoor kan ik ook beschikken over veel expertise van derden.Zo worden de mooiste installaties ontworpen, met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en volgens de laatste normen.

Werkwijze: 

Ik kan zowel bij u op kantoor werken als vanaf het bouwproject. Het enige wat u hoeft te verzorgen is een werkplek en de middelen om het project te kunnen ontwerpen, (werkstation met tekenprogramma en software). Alle correspondentie en communicatie zal vanuit uw bedrijfsnaam worden gedaan. Heeft u een mooi project voor mij?

 Ik kom graag langs om mijzelf voor te stellen en om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Samen maken wij er iets moois van.

Uitvoering: 

Men zegt wel eens ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’.

Dat is ook de reden waarom Vader Elektrotechniek is opgericht. Als 16 jarige jongen werkte ik als monteur mee aan de mooiste projecten. Dit heb ik 6 jaar met veel passie fulltime gedaan naast mijn BBL opleidingen. Vanaf mijn 22ste heb ik het voorrecht gehad om een mooie gecombineerde baan in de elektrotechniek uit te voeren. Grote utiliteitsprojecten kon ik eerst helemaal voorbereiden om daarna vervolgens zelf de handen uit de mouwen te steken in de uitvoering als hoofdmonteur. Dit is zeker wel de meeste leerzame periode uit mijn loopbaan geweest.

Dit heb ik 5 jaar met veel plezier gedaan. Daarna heb ik op mijn 27 ste de overstap gemaakt naar een groot installatiebedrijf in Noord Holland. Daar heb ik 10 jaar in vast dienstverband de functie bekleed als projectleider/werkvoorbereider. De laatste periode werd het gemis om lekker met mijn handen te werken groter en groter. Dat heeft mij doen besluiten om Vader elektrotechniek op te richten. Hoe mooi kan het zijn om het beste van 2 werelden samen te laten komen.

Installatiebedrijven, bouwbedrijven en zakelijke dienstverleners kunnen mij inschakelen voor het installatiewerk.